Сашо Майонезата се сдоби с ново гадже

Сашо Майнезата не остана дълго без поредната, нова тръпка. Майонезеният бос забърса нова свежа плът и демонстрира топли отношения с нея. Двамата с новата брюнетка били забелязани на дизайнерско парти в столичната зала „Рейнбоу Плаза”. Според очевидци Сашо Майонезана не пуснал цялата вечер ръцете на любимата си и го раздавал много влюбен.

Двамата си гугукали нещо тихо и тайно, като не спирали да се гледат в очите, пише HotArena.net.Брюнетката също не сваляла погледа си от по-старичния си любовник и явно била доволна от вниманието на милионера към нея.

Сашо Майонезата не бил ог хората, които демонстрират в публичното пространство близост с който и да е, без да изпитва наистина трайни и дълбоки чувства към него, твърдят близки до боса на „Олинеза”.

[caption id="attachment_330030" align="alignright" width="300"]Сашо Майонезата вече си има ново гадже Сашо Майонезата вече си има ново гадже[/caption]

Припомняме, че продължилата близо шест години връзка между един от най-богатите мъже у нас и синеоката актриса Елен Колева беше белязана с кавги, крамоли и скандали, както и горещо завръщане цели три пъти един към друг, припомни Kluiki.bg.

Богаташът обаче обвини близо с двадесети пет години по-младата от него екс любовница, че е джиткала паралелно и с други мъже и е била непризнателна, своеволна и разгулна. Сашо Майнезата заряза почти двадесет и две години брак и две деца, за да я обгради с внимание и много разкош. Но след като двамата се разделиха, този път окончателно, бизнесмена си прибра обратно апартамента, колата и дори стигна дотам, че Елен Колева изхвърча от народния театър, където я бе настанил на щат.

Сашо Майонецата дори се закани категорично, че ще покаже още „кирливи ризи” на любимата си в шоуто на ВИП Брадър, което вече е в миналото. Синеоката Елен Колева обаче не беше сред съквартирантите на скандалното реалите. Но пък написа в социалната мрежа, в отговор на всичките нападки от Сашо Майонезата, че мъже, които не могат да приемат поражението си с достойнство и са вечно недоволни от силните жени, са слаби. След раздялата, останала на на улицата, без работа и пари Елен Колева също не остана на сухо. Според мълвата тя е забърсала млад колега от НАТФИЗ и двамата дори вече живеят под един покрив.