Деси Стоянова не очакваше това, което й спретна Сашо Кадиев

Екранната партньорка на Мамин Сашко бе убедена, че шефовете й упорито й търсят заместничка. Водещата на „Преди обед“ завъртя печеливш бизнес и заявила на босовете, че иска да се оттегли от медията.Шефовете на Би Ти Ви не искали да я пускат с обяснението, че все още не са й намерили кой да я смени на екран.

Те обяснявали, че едва ли ще намерят такава водеща като нея. Трудолюбива, всеотдайна, не правеща интриги, която вече двадесет години е на екран. Деси Стоянова не само че няма нито една издънка, но от двадесет години е с един и същи мъж, отглежда две деца, не изневерява и поддържа перфектен външния си вид.

В добавка Деси Стоянова се оказала и твърде удобна на Александър Кадиев. Тя не само го прикривала, когато не идвал на работа, но и го защитавала заради вечните му закъснения на работното място.

Брюнетката търпяла своеволията му, вечните мрънкания  и плаващите му настроения.

Новият бизнес на телевизионерката стартирал с огромен успех, а тя нямала търпение да се оттегли от напрегнатото си ежедневие, за да се отдаде с пълна сила на новото си начинание.

Синът на Катето Евро изпаднал в ступор, че Деси иска да напуска медията. Затова, зад гърба й, непрекъснато досаждал на шефовете с огромната си молба да не изпускат кадър като Деси Стоянова. Но не заради нея, а за да гарантира спокойствието си. Знае ли се кой ще дойде на нейно място и как ли ще го юрка, не спирал да мисли и да се вайка Сашо Кадиев.