Тъкмо наближи голямото събитие - първата сватба в живота на Сашо Кадиев и ето, че над щастието му с Ивелина Чоева надвиснаха буреносни облаци. Причината е скандал, който се разразил между тях наскоро и за който вина има водещият.

Кадиев настоял, както впрочем го призна и публично в ефир снощи, че иска да се върне да живее при мама в Кокаляне. След като се ожени, разбира се и да доведе и жена си. Идеята му е окончателно да се върнат "на село" и да зарежат мръсната и шумна столица. Знаем, че с бившата си половинка Таня Тончева живяха при Катето Евро през цялото време, там се роди и дъщеря им.

В момента Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са отделно, обитават апартамент в столицата, по изричното настояване на манекенката, която била категорична, че всяко семейство трябва да е самостоятелно и да живее отделно, за да няма хър-мър.

И досега Кадиев я слушаше и се съобразяваше, но ето, че се е затъжил. "Така ми се иска да се върнем обратно в Кокаляне. Чист въздух, спокойствие, птички пеят, тишина... Какво да му харесваме на мръсния град, където пет часа висиш в задръствания всеки ден, отвсякъде те блъскат, народ до народ... ужас, бе! А си имаме такова райско местенце", разсъждавал Сашко и опитвал да убеди жена си, но без успех.

Чоева не искала и да чуе да се мести и колкото и да се разбирала с Катето Евро, била убедена, че е така, защото живеят отделно.

Източник: Crimesbg.com