Сашо Кадиев се оказа в епицентъра на скандала

Заради Мамин Сашо си скубят косите. И то не кой да е, а зрителите. Въпреки че мнозина не го харесват, защото го смятат за лигльо, истината се оказа друга.

Причината се оказа петимата кандидати, които пробваха за стола му в „Преди обед“. Според слуховете синът на Катето Евро искал да напуска медията, защото имал големи проекти за участия във филми и други телевизионни формати.

Но пък от друга страна изпитвал желание все пак да не напуска, защото заплатата му в медията му била гарантирана, а  и изпитвал носталгия по екипа ,доверяват от кухнята на медията.

Шефът на продукцията Георги Тошев се чудел каква рубрика да му измисли да води, та хем да си гледа проектите, хем да го задържи на работа. Само че категорично му отказал да му вдига заплатата.

Причината за тези напъни се оказали зрителския интерес към Сашо Кадие. И петимата кандидати, които пробвали за местото му не били одобрени от феновете на предаването. По мнението на зрителската аудитория не ставали за водещи нито Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Донев, Антоан Петров и дори журналиста Антон Биров.

Въпреки че през годините Сашо Кадиев отнесе критики от същите тези зрители, че се лигави и е несериозен, сега си го искали обратно. А и неговата екранна половинка Деси Стоянова се чувствала доста неуютно с друг колега, шушукат зад кулисите на медията.