Откакто Орлин Павлов е водещ в ефира на БНТ, често му гостуват негови приятели и колеги. Събота това беше водещият и кино звезда Сашо Кадиев. Двамата с Орлин Павлов имат общи познати, но и няколко общи проекта в киното. 

Александър Кадиев разказа много лични истории за детството си с Катето Евро и днес как отглежда дъщеря си Катерина. Кадиев има чувство за хумор и самоирония и отново успя да разсмее зрителите.

По-личния момент беше когато сподели как и защо и променил мнението си за брака. Преди време Сашо Кадиев беше изцяло против брака и идеята за него макар да живя много години с приятелката си Таня, заедно имат и детенце, но той така и не призна тайнсттвото на брака.

Сега е влюбен и живее с по-младата си приятелка Ивелина, според Кадиев тя го е накара да вярва, че той може да бъде верен до края и да признае, че можеш да искаш и да си само с един човек, освен всичко и тя желаела брака. 

Ето защо Сашо се решил да предложи брак и да се ожени, макар да не сподели подробности около брачните им планове, но мнозина очакват това да е скоро. Ивелина е модел и Сашо се влюбил в нея много бързо, двамата живеят заедно.