Бившата на Сашо Кадиев му показа „откъде изгрява слънцето“

Таня Тончева вече е в обятията на супер мачо, който я глези като кралица. Прелестната брюнетка не е показала още мистериозния мъж, но от няколко месеца той кара усмивката да не слиза от лицето й. Според близки до бившата танцьорка той не драпал за слава и затова предпочитал да стои в сянка.

„Мамин Сашко може само да му „диша праха“. Той се грижи за Таня все едно е английската принцеса. Още не е изрекла каквото и да е желание, той е готов да го изпълни. А тя сияе, заслужава момичето такава любов. След излагациите на Сашо, дори много време търпя и се примирява със ситуацията“, коментират нейни близки приятелки.

Сашо Кадиев ще се „хапе“!Супер мъжкар обгрижва бившата му(Снимка)

Както знаем, Александър Кадиев я заряза заради по-младата Ивелина Чоева. Двамата с Таня живяха в съжителство шест години, като си родиха и дъщеричка Катя.

Според слуховете Таня живее заедно с Катето Евро в къщата й в Кокаляне, като двете отглеждат малката Кати.

Таткото също се грижи, но той живее в апартамент в столицата с новата си изгора. На хората те додееха с непрекъснатите си демонстрации на страст и с парадиране на връзката си.

На всичкото отгоре Сашо Кадиев не се посвени да заявява в серията интервюта, които даде, че Ивелина била „любовта на живота му“.

Затова Таня напълно заслужава да е щастлива с новия си мъж, коментират в нета, където тя пуска снимки, на които щастието й си личи от километри.