Александър Кадиев и Ивелина Чоева се разделиха. В следващите 8 дни те не само няма да живеят под един покрив, а няма да са дори на един континент.

Манекенката замина за Маями, САЩ, където ще присъства на сватбата на най-добрата си приятелка. Интересно защо обаче Сашо не е поканен на събитието, при положение че й е официален партньор, с когото живее.

Актьорът едва ли се чувства много добре от този факт, защото това е явен знак, че близките на жена му не го одобряват. Ето защо в следващата седмица синът на Катето Евро няма да излезе от вкъщи.

Сашо е заклет геймър и се е зарекъл, че в отсъствието на Ивелина ще превърти всички любими игри. В миналото е имал периоди, в които не се отлепя от дивана, играейки упорито. Дори често е забравял да се храни, да се изкъпе, даже да спи, стоейки по 24 часа пред компютъра.

Именно това се очаква да се случи с него сега, то вече се случва. Сашо е отложил всичките си работни ангажименти в театъра, за да подобри рекордите си пред монитора. Доста инфантилно поведение, но през годините той е доказал, че е дете в тяло на мъж.

Чоева търпи всичките му вредни навици и хобита. Най-неприятни за нея били геймърството и пушенето, но се научила да живее и с тях.

Двойката е сгодена, но не е избрала дата за сватбата. Някои считат, че Сашо само хвърля прах в очите на Чоева и никога няма да се ожени за нея, защото е сред най-отявлените противници на брака.

Източник: Crimesbg.com