Сашо Кадиев е пословично стиснат

Водещият цепел стотинката на две за неща, които според него не били важни. Само че за почивките с Ивелина Чоева не жалел пари.

Изненадата била голяма, когато актьорът извадил тринадесет бона, за да плати частното школо на щерка си Кати. Тази година малката е първи клас и родителите я записали на частно школо.

Пред ошашавените си колеги той заявил, че за образоването на детето си няма да пести средства.

Въпреки че раздели с майката на дъщеря си Таня Тончева, те запазили топли отношения един към друг.

Сашо Кадиев я замени с по-младата моделка Ивелина Чоева, като не спираше да каканиже, че намерил любовта на живота си. Двамата май тайно са се и сгодили, понеже Ивелина постоянно переше пръстен в социалните мрежи.

Но тя била силно притеснена, че покрай първия учебен ден и тръгването на училище на Катя, Сашо и Таня много се сближили. Двамата дори ходили на няколко пъти в школото, за да видят как се адаптира внучката на Катето Евро.

А и феновете на Сашо Кадиев непрекъснато го кандърдисвали да си върне при жена си Таня, защото за тях тя била в пъти по-готина от новата му.

Катето Евро също държала на снаха си, въпреки че дипломатично приела и гаджето на сина си, разкриват аверки на актрисата.