Александър Кадиев, по-известен като Мамин Сашко най-накрая се осмели да скъса с ергенлъка, вричайки се във вярност на Ивелина Чоева. Венчавката на известната двойка се състоя миналата събота край винено шато в карловското село Московец сред лозя и рози.

 

Актьорът и манекенката си казаха заветното „Да“ и пред Бога, сключвайки и църковен брак в параклис, разположен в близост до спа комплекса като преди това сключиха там граждански брак в компанията на най-лизките си приятели.

Според хора от близкото обкръжение, сватбата на Мамин Сашко е излязла почти без пари, тъй като двамата с Ивелина направиха голяма реклама на мястото. За никого не е тайна, че Кадиев е изключително пестелив и не обича да хвърля пари на вятъра – дори напротив – къта всеки лев. Той обаче не крие задоволството си от това, че празненството е минало по план, стилно, красиво и най-важното – доста евтино, разкриват запознати.

 

За венчавката чаровната манекенка заложи на дълга сатенена рокля с тънки презрамки, подчертаваща безупречната й фигура. Кадиев пък бе избрал стилно черно сако от кадифе, съчетано с панталон и папионка в същия цвят. Това е първи брак за сина на актрисата Катерина Евро. 9-годишната му дъщеря Катерина, която е плод на любовта му с танцьорката Таня Тончева, бе шаферка на сватбата на баща си, но самата Таня не бе забелязана сред гостите.

 

„Много се гордея, че отгледах едно дете, което, колкото и да мислихме за идиот, всъщност е един сериозен мъж, който встъпва в законен брак с красавицата Ивелина. Доволна съм, приятели. А най-хубавото е, че повече няма да живее у нас. Няма да пита: Майко какво сготви? Защо е солено?“, пошегува се актрисата в кратко видео, което Деси Стоянова сподели от венчавката.

 

Сватбата на Чоева и Кадиев се проведе в тесен приятелски кръг като сред гостите освен Деси Стоянова, бяха моделката Александра Богданска, поетът Добромир Банев, актьорът Петър Антонов. Дамите носеха бели чадърчета, под които се пазеха от жаркото слънце в долината.

 

Вечерта преди сватбата, младоженецът „откупи“ булката си със 100-2000 лв., както повелява традицията. Алекс Петканова разкри, че приятелките на булката били подготвили бял гумен ботуш, в който Кадиев да слага пари, за да може да „грабне“ Ивелина и на другия ден да я заведе пред олтара. Тв водещият неведнъж е признавал, че никак не обича да плаща сметки и се самоиронизира, че е скръндза.

Именно поради тази причина приятелките на Ивелина бяха написали специално послание към него на въпросния ботуш, гласящо: „Сашко, не се скръндзи! Ботушчето догоре напълни, Ивчето да вземеш ти!“.

 

От видеата, разпространени в социалните мрежи е видно, че наследникът на Катето Евро раздава скромно и изобщо не вади стотачки, с които да пълни ботуша.

Вместо това, той подпъхва двайсетачки, подавани му от ентусиазираната му дъщеря Кати. В крайна сметка приятелките от страна на булката останали удовлетворени от „откупа“ и щедро му я дали, разрешавайки му да я вземе за своя законна съпруга.

Източник: Уикенд