Сашо Кадиев ще се окаже двуженец

Водещият е гадже с моделката Ивелина Чоева, но държи топла връзката  и с бившата си Таня Тончева.

Наскоро двамата изпратиха в първи клас единствената си щерка Катя. Дори се щракнаха във фотосесия, а феновете полудяха  и посъветваха Мамин Сашко да си върне Таня.Те убедително му заявиха, че макар и по-млада, Ивелина не може да стъпи на малкия пръст на майката на щерка му по хубост.

Въпреки че Катето Евро прие и новата изгора на сина си, тя не крие предпочитанията си към Таня.

Феновете на актьора се питат дали той пърха в две легла. Защото го ловнали да интимничи на морето с Таня Тончева. Там той стопанисва две каравани, едната за него и Ивелина, другата за Таня и Катето. Една вечер Ивелина се върнала в столицата заради работен ангажимент. В нейно отсъствие Сашо и Таня били доста близки, което породило съмнение, че водещия си ляга и с първата си жена.

Загадката станала още по-заплетена, когато в ефира на „Преди обяд“, Сашо Кадиев изуми всички с признанието си.

„Моногамен съм, но имам две жени и едно дете“, изцепи се без срам актьорът.

Сашо Кадиев твърди, че много обича и е щастлив с 24-годишната моделка Ивелина. Тя също е луда по шантавия водещ, като му угажда с подаръци и екскурзии, за които плаща щедро. Но в артистичните среди не е изключение мъже и жени да си лягат по приятелски, без чувства. Дали и Сашо Кадиев не е подвластен на тази мода, питат се последователите му в мрежата.

Източник: Уикенд