Сашо Диков от известно време не е никак щастлив. Това си личи от твърденията на всички хора, които го познават и които са го виждали през последните месеци.

Наскоро журналистът на „Евроком ТВ“ е бил уловен от свои колеги да придружава дъщеря си Петя по магазините. Пипи обиколила целия „Лозенец“, а баща й бил само в ролята на шофьор, изобщо не влизал в магазините, а я чакал в колата.

Че не е влизал, не е странно, защото гардеробът на журналиста е от миналия век. Той постоянно ходи с износени дрехи и ако не беше характерната му физиономия, щеше да изглежда на закъсал с парите пенсионер.

През цялото време с Пипи Диков изглеждал в лошо настроение, не се усмихнал нито веднъж и постоянно стоял сърдит.

Според слуховете настроението на Сашо не е случайно и се дължи на влошеното му здраве, Неотдавна той претърпя операция на сърцето, от която се възстанови много трудно. Даже се твърди, че още не се е възстановил напълно.

Според някои пък операцията е засегнала изразяването на чувствата. В интерес на истината обаче Сашо Диков никога не се е усмихвал много и никога не е бил от позитивните личности, поне не и привидно.

След по-малко от 10 дни Диков ще навърши 71 г. Ето защо той бил много притеснен за здравето си. Чувствал, че му се изплъзва и вече не е във формата, в която някога беше.

Източник: Уикенд