Сашо Диков направи изненадващо признание

Сашо Диков накара връстниците си да му завиждат, а колегите учудено да цъкат с език. Защото новинарят, който след месец ще навърши заветните 63 лазарника иска да става татко. Той вече има една дъщеря Петя, плод на любовта му с мократа мечта на мъжете, актрисата Аня Пенчева. Мерак за още едно дете топ журналиста винаги е имал, но никога не му се отдавал сгоден случай, твърди и неговата любима щерка. Пък и след като екс съпругата му роди син от новия си мъж, богаташа Ивайло Караньотов, желанието на Диков се увеличило неимоверно, пише Слава.

Новината, която сам е произвел той първо споделил пред най-близките си авери. „Щом той го може, защо и аз да не го направя!” изригнал Сашо Диков по повод потвърдената информация, че атакист №1 Волен Сидеров ще става татко за сефте от приятелката си Деница Гаджева.

[caption id="attachment_341801" align="alignright" width="300"]Сашо Диков иска да стане татко на 63 години? Сашо Диков иска да стане татко на 63 години?[/caption]

Той ще има първия си и единствен засега наследник на 59 години. Щастието, което се изписало на лицето на Волен било като шамар за Сашо и той пожелал с цялото си сърце да изпита същото. Сашо Диков няма и нищо против да стане дядо от любимата си дъщеря Пипи, както и баща за втори път, разбра и Kluiki.bg.

Ако това чудо все пак се случило, той бил убеден, че така ще има повече възможност и време, за да отделя на двете си любими същества. Младостта, а и служебните ангажименти са му оставяли много малка възможност да се радва на израстването на единственото му засега дете. Но златната възраст, в която е го мотивирала да оправи грешките на миналото си. Пипи си има гадже от години, което живее на Острова. Той е българин и те се срещат често, но тя още не е решена да остави родителите си и да замине да живее при него във Великобритания.

Но нещата в живота понякога се случват, без да сме ги планирали. Припомняме, че журналиста от известно време е силно влюбен в бившата световна шампионка по художествена гимнастика Лили Игнатова. „Златното момиче” е на 50 години, но все още е в детеродна възраст. Не се знае обаче дали тя е на същото мнение и иска дете, но определено за Сашо Диков гимнастичката е искрен и ерудиран човек, който не е за това време.