Сашо Диков плени нова красавица и показа, че за любовта възраст няма и никога не е имало! Журналистът бе видян с млада хубавица в мол, с което отново показа, че е много добър в това отношение!

Който го може - си го може. Това е Сашо Диков. Известният журналист на Нова ТВ продължава с любовните си похождения. Бившият скийор е прочут с пикантния си личен живот, изпълнен с множество красавици. С напредването на възрастта обаче Сашо не се промени много в това отношение. Той все още омагьосва дамите и все още го прави с млади хубавици.

[caption id="attachment_312832" align="alignright" width="300"]Сашо Диков забърса поредната млада хубавица Сашо Диков забърса поредната млада хубавица[/caption]

Настоящото гадже на бившия шеф в Канал 3 е брюнетка и е с около 20 години по-млада от него, вещаят слуховете, породени от очевидци. Сашо Диков е бил изловен в столичен мол да се разхожда с въпросната жена, научи Kliuki.bg. Не се знае коя е тя, но е ясно, че не е популярна, щом не е била разпозната от околните.

При Сашо Диков разходките и срещи с красиви жени са тенденция. Почти всеки месец той е засичан с различна хубавица и колкото и да се опитва да го изкарва като делови ангажимент, за всички е ясно, че тв водещият има богат любовен живот и то много приятен.

Сашо Диков е естет по отношение на женската красота. Нека все пак си припомним и коя е най-сериозната му любов в живота. Аня Пенчева е красавица от класа. След нея известният журналист продължи да си подбира все така прецизно половинките, без да покачва границата за възраст. Браво на Сашо Диков!