Право са казали още от време оно хората, че не бива да се тръшкаме много-много ако нещо не стане така, както сме го искали, защото най-вероятно е за добро. В това се убеди и бившата жена на Сашо Кадиев и майка на дъщеря му - Таня Тончева.

Знаем как синът на Катето Евро я заряза, без да му мигне окото, защото се влюби в доста по-младата от него моделка Ивелина Чоева. И танцьорката Таня остана сама като се опита да преглътне мълчаливо и с достойнство унижението. Е, получи й се. И не само й се получи, но се оказа, че Сашето й е сторил услуга.

Сашко ли - да му се радва Чоева! Бившата му жена показа новия баща на дъщеря си! (Кадиев онемя - СНИМКИ)

Вчера Тончева показа на всички новия си мъж и съответно втори баща на малката си щерка, който изглежда на една възраст с нея, че дори и малко по-млад. Визуално той е доста по-добре изглеждащ от Кадиев - висок, по-добре сложен, абе, симпатяга.

Танчето се е притиснала в него и грее от щастие. И дори фактът, че е с тъмни очила, не пречи да уловим емоциите й. Признаваме, че отдавна не сме я виждали така сияеща, дори когато беше с Кадиев.

А и как да сияе, след като много преди да се разделят, тя беше разказвала как Сашко не спира да играе на игрите си у дома и дори не си лягат заедно. Той будувал до малките часове при всеки удобен момент, а тя се чувствала пренебрегната.