Комшиите на Слави Трифонов от столичния бул. "България" масово се изнасят!

В истински ад се е превърнал живота на каръците, имащи нещастието да съжителстват рамо до рамо със Слави Трифонов. Това заявиха самите столичани, живеещи на бул. "България", където Дългия обитава огромен апартамент в нова и модерна кооперация.

Хората се вдигнаха на бунт и изплакаха мъката си пред вестник "Уикенд" като споделиха, че много от тях са се видели принудени да продадат жилищата си, а други тепърва се канят да го направят. Тъй като да живееш до Слави Трифонов било все едно да живееш в Ада.

[caption id="attachment_324697" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Съседите на Слави Трифонов не издържат до него и минута повече[/caption]

"Не преувеличаваме изобщо. Това е нещо страшно! Слави Трифонов се държи като Великия Император и ни тормози почти всяка нощ", разкриват съседи на шоумена, който стигнал дотам, че пращал мутрите си да им спират тока.

Слави Трифонов бил болезнено чувствителен към всякакви звуци и вдигал невъобразими скандали ако чуе музика или гласове, пък било то и далеч преди 22 часа вечерта. В съседната до него кооперация имало бутиков хотел и ресторант, където вечер след вечер гардовете на Слави Трифонов били изпращани от него да вдигат скандали. А ако някой се осмели да не изпълни заповедите му и да не спре мигновено музиката, то шалтерът му бил дръпван от горилите.

Стигнало се дотам, че в ресторанта се запасили със свещи, които палели на клиентите си, когато височайшата особа на Слави Трифонов реши да ги остави на тъмно - ей така, както си седят и вечерят.

А съседите му се специализирали в запояване на кабели и работа с ел.-таблото, тъй като все някой от тях оставал в непрогледен мрак поне 1-2 пъти седмично.

"Това не се издържа, вярвайте ни! Какъв е този човек, че си позволява да дирибейства и да спира тока ни?! Да не говорим, че когато се прибира или излиза с джипа си, го прави с такава бясна скорост, че още малко и ще мине през бариерата. Щастливи са тези, които не са живели до Слави Трифонов", коментират възмутени хората.

И се надяват Слави Трифонов час по-скоро да завърши строежа на новата си къща в елитния квартал "Делта хил", да се премести там и най-после да си поемат въздух.