Съседи на Крум Савов и Мая Савова скочиха на бунт срещу семейството им в столичния комплекс "Макси". Живущите там се оплакват отдавна от Савови и особено от Крум, който бил крайно груб и безцеремонен. А жена му Мая гледала нагло и надуто, все едно се е родила кралица.

Проблемът е в това, че по думите на комшиите, Крум и Мая не си плащали битовите сметки и тези за общите части. Най-голяма е дължимата от тях сума за газта, която излязла 5000 лева на всички за миналия сезон. Крум Савов обаче все още не е платил тяхната част от 800 лева, която дължат.

"Кой ще им плаща разходите на тези, ние ли?! Няма да стане! Всъщност сме ги платили, защото никой няма да ни чака и ако не дадем пълната сума, ще ни спрат газта на всички. Савов обаче дължи тези пари на нас, съседите му, а се прави на ударен. Да не говорим за оная кокошка жена му, дето си вири носа и се прави на графиня, а я знаем, че само с фотошопа на снимките си се занимава", беснеят съседите.

Те се заканват, че ако Савови не си платят дължимото, ще заведат дело, а и ще свикат събрание за взимането на още по-крути мерки.

Потърсен за коментар по казуса, самият Крум Савов бе категоричен, че това са пълни лъжи и че той и жена му нямат нито една висяща сметка или задължение към някого.

Източник: Crimesbg.com