Актрисата Диана Димитрова спирка няма. Откакто гръмна скандала с побоя от Юлиан Вергов, а много българи, изненадващо за нея, застанаха на негова страна, Димитрова е от жлъчна, по-жлъчна. И не спира да се заяжда с всеки, позволил си да изрази различна от нейната позиция.

Преди минути обаче Диана достигна кулминацията на всичко с неочакван следпразничен пост, в който открито обяви, че прави с@кс за просперитет и защото не може без него. Тя призна, че е започнала с креватните игрички още от училище... не - още от детската градина, като е преспала с всички дечица, съученици, учители, че и с родната си родителка.

После се прехвърли на НАТФИЗ и сподели, че няма преподавател или колега, с когото също да не е омачкала чаршафите. Правела го дори на повикване, по желание на клиента, но да знаем, че следващите четири години и три месеца са й вече заети...

Разбира се, Димитрова се е постарала да бъде язвителна, иронична и да покаже как лекичко и елегантно си играе със сарказма, но не й се получи. Потребители в нета са категорични, че тези неща не й се отдават и написаното е по-скоро смешно, отчаяно и дори жалко, отколкото хапливо.

"Спри се бе, жено! Гледай си там прокуратурата и съдилищата и не се захващай с неща, които не умееш. Рисувай си, пиши си книжките, другото остави на разбирачите", подхвърлят в мрежата.