Преди дни Златка Райкова вдигна пищна сватба и най-сетне се видя булка до бащата на второто си дете - Карен Хачатрян. Плеймейтката не криеше еуфорията си и се постара всички да разберат колко е щастлива. Разбира се, в това число и бившият й Благой Георгиев, който така и не я заведе пред олтара, а само й направи бебе - малкият Благойчо.

Потребителите се чудеха как ли ще реагира Джизъса на "голямото събитие", а зевзеци дори подмятаха, че може да е гост на тържеството. Е, не. Той не само не присъства, разбира се, но и отпраши с мръсна газ извън страната.

Благой замина за Атина, където ще прекара повече от седмица, издадоха негови познати. А основната му идея била да се отърве от досадните въпроси от сорта на - как се чувства от факта, че бившата му се жени, какво ще й пожелае и прочие.

Знаем, че Благо отдавна няма чувства към Златка. Той й изневери с Полина Спасова, за която се ожени моментално, а после се разведоха. Сега не крие, че е влюбен и обвързан с Ивана Главчева, която тези дни заведе в Германия на мач.

"Махам се, та излитам. Не искам да ме занимават с глупости и да ми кудкудякат нон-стоп за сватбата на Златка. Омъжила се била, ами да се омъжи. Дано само мъжът й да не изреве по-скоро от очакваното, че то живот само със селфита не може", иронично подметнал Джизъса.