Валери Григоров се оказа много хитър. Той върти любов с единствената ни претендентка за „Оскар“ някога Мария Бакалова не заради самата нея, а за лична изгода.

От самото начало той е „забил“ актрисата с идеята, че тя ще му помогне да стане известен. Нещо повече, да стане неин колега, макар да няма образование за това.

Валери получи роля не къде да е, а в сериала „Съни бийч“, чийто трети сезон сега се върти по БТВ. Ролята е епизодична, на барман, който се появява само веднъж, но все пак е някакво начало за 24-годишния младеж.

Преди това той участва в риалити предаването „Игри на волята“. Това значи, че има опит в телевизията, но и че е жаден за слава, което е доста комплексарско.

Именно заради славата се е залюбил с Мария Бакалова, която му уредила ролята в „Съни бийч“. Говорила с Андрей Арнаудов и го убедила да включи нейното момче в снимките.

Докато Мария е в чужбина по работа, Валери тук не спирал да се забавлява с различни хубавици. Актрисата узнала за изневерите му от общи познати и останала шокирана.

Бакалова осъзнала, че през цялото време този човек я е използвал, за да стане известен. Твърде жестока постъпка, заради която Мария му била шута.

Валери иначе е свикнал да ходатайстват за него. Именно така е получил участието си в „Игри на волята“. Първоначално не е бил сред титулярите от кастинга, но след обаждане на майка му Мария Гроздева се озовал в предаването.

Източник: Crimesbg.com