Папи Ханс не е никак лесно и добро гадже. Зад фасадата на усмихнат и лековат творец се крие един отвратителен ревнивец, когото никоя жена не може да изтърпи.

Последната му изгора Сара Драгулева избяга от поета, след като той направи връзката им ужасна. Непрестанно я ревнувал само ако погледне друг мъж, ровил й в телефона да чете кореспонденциите й с други мъже и дори я следял, когато се съмнявал, че го лъже за мястото, където отива.,

Константин Трендафилов се държал като истински психопат. Той бил луд по Сара и не осъзнавал, че именно тази негова ревност ще унищожи връзката им.

В момента Драгулева не поддържала никакъв контакт с Папи Ханс и не искала дори да го види случайно. Тя даже се чудела на себе си как е възможно толкова време да му позволява да си ляга с нея. Към днешна дата го виждала като най-гнусния мъж на земята.

Поетът изглежда лековат, но всъщност е с доста тежък характер. Видя се и във „ВИП Брадър“ преди 5 години, където Папи бе в основата на много конфликти.

С тези постоянни раздели и с този свой властен характер нищо чудно накрая Трендафилов да остане стар ерген. Той е вече на 33 г. и трябва да мисли за семейство, но не го прави, което изглежда странно.

Източник: Crimesbg.com