Тити Папазов вдигна кръвното на съпругата си Маргарита, която дори пожела той да излезе от шоуто!

Изключителна ревност е обзела жената на Тити Папазов, научи Kliuki.bg. Тя не издържа да гледа как мъжът й всяка вечер спи сред красавици като Елена Кучкова и Зорница Линдарева. И двете вече имаха пряк по-специален досег до баскетболния треньор, което е вбесило Маргарита. Зори поиска утеха от Тити и я получи в прегръдките му, докато Мис Плеймейт открито флиртува с него и му се показва нарочно по оскъдни дрехи, с които й се вижда бельото.

[caption id="attachment_327395" align="alignright" width="300"]Тити Папазов ревнуван от Маргарита Тити Папазов ревнуван от Маргарита[/caption]

Всичко това не се е понравило на госпожа Папазова, която се слави като много морална жена. Тя е изпратила своя съпруг в Къщата с думите "Внимавай какво правиш, защото аз и децата те гледаме!". Не може да се каже, че Тити Папазов не внимава какво прави, но жените сами идват при него и опитват да му привлекат вниманието.

[caption id="attachment_327397" align="alignleft" width="200"]Тити Папазов със семейството си Тити Папазов със семейството си[/caption]

Маргарита е доста ревнива дама по принцип и няма как да подмине леко случващото се в Къщата. Тя дори е предала на продуцентите да кажат на мъжа й, че е време да излиза от "ВИП Брадър", защото накрая някоя жена ще му налети. Самият Тити Папазов надали осъзнава, че би могло да се случи подобно нещо, но отстрани всичко се вижда много по-ясно.

Едва ли обаче баскетболният треньор ще излезе от шоуто точно сега. Той вече имаше няколко кризи вътре, заради които без малко да напусне, но в крайна сметка издържа на изолацията, поне засега. И не само това, а и вече се превърна в един от основните фаворити, ако не и основния, за спечелване на "ВИП Брадър 2014". Речта, която дръпна пред всички съквартиранти преди няколко дни, се хареса много на зрителите, които все повече се заричат, че ще гласуват за него на финала, където са сигурни, че ще присъства.