Снощи гръмна скандалната новина, че танцовият партньор на Емануела ще бъде сменен с нов, насред средата на "Денсинг старс". Такова чудо не се е случвало в нито един от сезоните досега и реално си е прецедент. Дори и загаджилите се предишни двойки не са предизвиквали подобен цирк.

Емануела обаче пак си показа рогата като не остави в тайна бурната си с*кс афера с Иванчо, а реши да я демонстрира публично. То не бяха страстни погледи, то не бяха усмивки, то не бяха натискания и лиготии... чудо! Е, след цялата патардия, чудо реши да направи и законната жена на Карастоянов - Зорница.

Зорито е с доста години по-млада от Емануела. Чалгарката мина 40-така, а Зорница е едва на 23 години, но явно на Иван му е станало интересно да го направи с по-опитна...

Зорница обаче поставила ясен ултиматум - или той напуска шоуто на момента, или тя напуска него и взима 10-месечната им дъщеричка. Ясно е като бял ден накъде се е наклонил кантарът и кой е бил изборът на Иван. Много ясно, че танцьорът няма да зареже семейството и детето си, заради някаква разкрепостена кака, която утре ще си легне с друг, коментират и в нета.

Източник: Crimesbg.com