Златка Димитрова вече не издържа на атаките от страна на законната съпруга!

Златка Димитрова, която спечели последния сезон на шоуто Вип Брадър, бе подтикната към отчаяно действие от страна на съпругата на приятеля си Миро. Красавицата вече не издържа на атаките от страна на законната половинка на любимия си, които стават все по-ожесточени. Това разкриха близки до бургазлийката Златка Димитрова.

От много време насам Златка копнее да се превърне в официалната половинка на Миро, но това все не се случва. Вярно е, че той заживя под един покрив с нея, но големият тормоз на Златка е, че още не е разведен. Междувременно съпругата на Миро не пропуска да я "поздрави" по телефона или чрез общи познати, което я съсипва.

[caption id="attachment_313304" align="alignright" width="279"]Златка Димитрова иска да се превърне в съвършената жена, за да задържи Миро Златка Димитрова иска да се превърне в съвършената жена, за да задържи Миро[/caption]

И в крайна сметка Златка Димитрова започнала да придобива все по-големи комплекси, свързани главно с външния й вид. "Златка не е добре. Тя постоянно чете статиите за нея в интернет, както и форумите, а това я побърква. Преди време се радваше на завидно самочувствие, а сега постоянно си търси кусури. Причините за това са две - жлъчните подмятания на жената на Миро към нея и най-вече фактът, че има нещо, което й пречи да се превърне в законна негова съпруга. Златка започна да си въобразява, че нещо във визията й куца и се стреми към съвършенство, само и само да закотви Миро при себе си", разкриват нейни близки познати.

[caption id="attachment_313305" align="aligncenter" width="300"]Златка коригира носа си - за кой ли път... Златка коригира носа си - за кой ли път...[/caption]

Доказателство за болезнените комплекси на Златка Димитрова е фактът, че тя за пореден път се подложи на операция на носа, въпреки че го беше коригирала вече два пъти. Днес тя е изтънила обонятелния си орган до крайност, въобразявайки си, че с промяната на лицето, ще промени и семейния си статус. Това обаче не е гаранция за нищо, коментират нейни дружки.

Колкото до Миро, той продължава да живее със Златка, но не пропуска и да се прибере у дома, за да види сина си и покрай него и родителката му. А последната използвала всеки удобен момент, за да му покаже нагледно какво изпуска, ако настоява да се разведат. Златка пък треперела от ревност и се чудела какво да направи, за да убеди Миро, че е единствената жена за него. Кой знае какво ще си оперира следващия път, подмятат злите езици.