Калина Паскалева уж искаше да изчисти името си, а съсипа брака на Гонзо и Мариета!

Скандалната репортерка и писателка Калина Паскалева, която заяви на всеослушание в Биг Брадър Ол Старс, че иска да изчисти името си и славата си на изкусителка, и да си намери бедно, но стойностно момче, отново се издъни.

Нещо повече - Калина съсипа поредната съпруга и то точно преди празниците. Става дума за жената на треньора на ФК "Левски" Георги Иванов - Гонзо, която научи болезнената новина, че благоверният й върти мръсни изневери с Калина Паскалева. Мариета е съсипана и не знае дали ще намери сили да продължи брака си, разкриха източници, близки до семейството на Гонзо.

[caption id="attachment_331958" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Гонзо и Калина Паскалева се въргалят в хотел два дни след края на шоуто[/caption]

Мариета с ужас разбрала, че миналата сряда, само два дни след като излязла от Къщата на Биг Брадър Ол Старс, Калина Паскалева била засечена да влиза заедно със съпруга й Гонзо в хотелския комплекс "Царско село" в столицата, пише вестник "Уикенд".

Двамата пристигнали с автомобила на Гонзо пред хотела, но макар Калина Паскалева да се криела зад тъмни очила и шапка, персоналът и гостите веднага я познали. Двойката побързала да се скрие в един от ВИП-апартаментите, където Георги Иванов бил засичан често - в далечното минало с Цеци Красимирова, а напоследък с Калина Паскалева.

"Минаха някъде около 3 часа и двамата си тръгнаха заедно. Ясно е защо са били в хотела и какво са правили, надали някой ще си помисли, че са решавали задачи заедно, или са писали новата дописка на Калина Паскалева, нали?!", шегуват се столични зевзеци.

Вестта за връзката на Гонзо с изкусителката Калина Паскалева обаче тотално срина половинката му Мариета, която вместо за подаръци и празнична трапеза, започнала все по-сериозно да обмисля варианта за официален развод.

Какво ще се случи оттук нататък и дали аферата между Гонзо и Калина Паскалева е просто креватна гимнастика или нещо повече, тепърва предстои да разберем.