Белослава няма подкрепата на съпруга си Евгени в скандала с пиянския си рожден ден. Двойката в момента се намира в процес на развод и може би това е причината джаз певицата да пие толкова много на празника си. Мъжът й не е бил сред гостите, даже не я поздравил цял ден.

Йонов, който е художник по професия, не иска и да чува за жена си. Той е подал молба за развод неотдавна и се очаква до края на годината разводът вече да е факт.

Евгени е отпратил наши колеги, които са се свързали с него. Според слуховете той ненавижда Белослава и нямал нищо против дори тя да влезе в затвора.

Даже се надявал да се случи точно така, защото по този начин ще продължи еднолично да върти семейния хотел в черноморския курорт „Лозенец“, както и общия им ресторант в центъра на София. Така всички приходи ще остават само за него.

Припомняме, че Белослава бе спипана да шофира с 1,25 промила алкохол в кръвта. Тя се напила на рождения си ден, а мнозина считат, че и от мъка по мъжа си.

Имаше опасност да лежи ефективно в затвора, но добрият й приятел Ицо Хазарта, който в момента е депутат, задейства някои връзки и я измъкна от затвора.

Източник: Crimesbg.com