Неприятният брак на „господарката на ефира” и Нойзи продължава. Тя се увлече по него заради неговата начетеност и демонстрация, че е интелектуалец, но след като заживя с него, се оказа, че интелектуалците са доста мързеливи в домакинската работа и като цяло гледат само да се забавляват.

Мария и Ивайло не се засичали много у дома през седмицата и затова блондинката разчитала на уикендите да прекарват време заедно. Нищо подобно обаче, за писателя те били запазени само за футбол.

Нойзи е голям почитател на английската Висша лига и в събота и неделя не изтървал мач. Това принуждавало Игнатова да гледа с него, ако иска да са заедно, но тя не си падала по футбола и често отивала в другата стая или излизала навън.

Кошмарът на Мария ще стане пълен в неделя, когато стартира Световното по футбол в Катар. По традиция Нойзи просто не изпускал мач от световно първенство, а на всичкото отгоре често го канят и като гост – анализатор в студиата на телевизиите.

Животът с аристократ не се оказа това, което си въобразяваше тв водещата. Тя се опита да замени леко простоватия като манталитет Димитър Рачков с интелектуалец, но засега получава много малко позитиви от съвместния им живот.

Както зрителите на „Черешката на тортата” видяха неотдавна, Мария прислужва на мъжа си, докато той се прави на нещо повече от околните. Кога блондинката ще си отвори очите, се питат близките й.

Източник: Уикенд