Съотборници на Ники Михайлов разкриха пикантни подробности от престоя му в Дубай, където играчите на "Левски" са на тренировъчен лагер. Станимир Стоилов - Мъри реши да отпусне малко бонус на футболистите и им даде два дни почивка, през която можеха да пътуват някъде или да разгледат забележителностите в Емирството.

Това и направиха повечето от хората на Мъри, но не и Ники Михайлов. Вратарят подразни съотборниците си и те хапливо го заядоха затова, че 48-те часа почивка, синът на Боби Михайлов прекарал в хотелската стая. Познайте с кого?! Не е трудно - с Николета Лозанова, разбира се.

Плеймейтката моментално яхнала самолета и отпрашила за Дубай, за да бъде с любимия си, без когото явно не може и минута. Двамата се затворили в нейната стая в хотела и не излезли оттам цели два дни, разкриват източниците.

"Футболистите сме в един хотел, НиЛо беше в друг. Разбираемо, не трябва да се пречи на съсредоточаването, когато сме на лагер. Николайчо обаче прекара цялото време в ч@кане на гаджето си, а после го чакайте да играе като хората. На лагер ли си, на полова ваканция ли си?!", занасят го играчи.

И добавят, че ей на - после хората щели да ги питат защо не могат да се класират тук и там. А то - Николета била причината...