Вижте на какво се дължи нещастието на Преслава!

Страшна новина съобщиха на Преслава, довериха близки до нея източници. А тя е възможно най-лошата за всяка жена - да не може да зачене. Преслава имала проблеми със забременяването, макар че вече е готова да дари с наследник приятеля си Жоро Бирмата.

Оказва се обаче, че проблемите на певицата не са генетични, нито пък тя е имала някакви увреждания. Предизвикала ги е сама, защото е започнала да приема забранени вещества и други опиати, които да я държат в кондиция.

preslavaПреслава привикнала към тях заради натоварения си график и най-вече заради липсата на здравословен сън, който за нея се ограничава до мижавите 2-3 часа на денонощие. Преслава е изгубила съня си от прекомерно изтощаване на организма, което е следствие от нощния й живот и зверските диети, които спазва, пише Лайфстайл.бг.

В името на слабостта и криворазбраната си красота певицата рискува да няма наследници и тотално да разруши здравето си, въпреки че е още много млада.

Близки и приятели се тревожат искрено за нея и я съветват да се върне към нормалното си ежедневие, преди да стане късно. Не се знае дали съветите им стигат до разума на изпълнителката, но новина като тази би хвърлила в размисъл всяка нормална дама, желаеща семейство и стойностен живот.