Димитър Рачков е сериозно разтревожен за Мария Игнатова!

Димитър Рачков е сериозно притеснен за състоянието на най-любимия си човек - Мария Игнатова. Новината прогърмя в медиите днес, когато наяве излязоха наистина сериозни факти за състоянието на чаровната актриса и водеща.

Жестоката истина е, че самата Мария е много притеснена за здравето си и напоследък все по-често посещава лекарския кабинет. За щастие на близките и феновете й, звездата не може да се оплаче с някакви физически болежки, но за сметка на това страда от хипохондрия, пише Лайфстайл.бг.

mariaПодобно състояние е наистина сериозно /най-вече за психиката, но и физиката/, и това може да бъде потвърдено от редица специалисти и психолози. Мария Игнатова все по-често си внушава, че е болна или се разболява от страшни болести и това я подлудява.

Грипът, срещу който тя се пази най-усърдно, е най-малкото, което мъчи съзнанието й. Красавицата тревожи Димитър Рачков с манията си, че няма да живее дълго, защото нещо ще й се случи, а актьорът не знае на какво се дължи това й състояние.

Като се замислим, може би то е нормално за хората на славата, тъй като абсолютно същото се наблюдава при комика Виктор Калев, който от доста време влудява Слави Трифонов и екипа му с тревоги за здравето си.

И той, и Мария трябва да потърсят консултация с експерт, което не е срамно, смятат запознати.