Актрисата Саня Борисова вече почти сигурно ще остане без деца, тъй като през март ще удари 40 г., а все още не е майка. Същото обаче е напът да връхлети и сестра й, която също е много красива.

На тази красота обаче се радват жените. Ирена Борисова е лесбийка и това не е тайна за никого. След неуспехи във връзките си с мъже тя се прехвърли на другия бряг.

Рени е по-малката сестра и за нея има повече време да сформира семейство. Хората с обратна сексуална ориентация обаче много рядко стават родители. Азис е едно от изключенията в това отношение.

Освен това Ирена, която очевидно се чувства като мъж, защото си обръсна главата, за да бъде по-мъжествена, беше сгодена в Дубай, но всичко между нея и Емили Браун свърши.

Майката и бащата на Рени не одобрявали хомосексуалните й наклонности. Всеки родител иска да има внуци от своите деца и затова те били против годежа й и бъдещата сватба с Емили.

Единствено сестра й я подкрепяла. Саня била с много разкрепостени възгледи и не смятала, че всеки човек задължително трябва да има деца, за да бъде щастлив. Затова и тя самата не се притеснявала, че още не е майка.

Всъщност актрисата никога не е искала наследници. Още по време на брака си с Ники Илиев се говореше, че тя е причината да нямат деца, не искала да забременява и ражда, за да не развали фигурата си.

Що за жена е тази, която няма майчински инстинкт?! Основната функция на жената на тази земя е да стане майка. Същото е и при мъжа, който е длъжен от морална гледна точка да опита да продължи рода.

Сестрите Борисови обаче очевидно са две разглезени госпожици, възпитани в свръхегоизъм. И докато малката Ирена може би няма вина за сексуалните си влечения, защото се е родила с тях, то Саня няма причина да бъде бездетна, но предпочита да живее само за себе си.

Източник: Уикенд