Саня Борисова бе ловната с бившия на Десислава

Боксьорът Благой Найденов и бившата съпруга на Ники Илиев бяха спипани на кафе в центъра на столицата. Двамата изглеждаха като влюбени, но в началото на връзката си, коментираха очевидци. Погледите, милите жестове и интимниченето издаваха, че те не само просто познати.

„Определено не им дремеше от хорските погледи, но се виждаше и от самолет, че има нещо помежду им. Пък и защо да се крият, двамата са свободни и могат за вършат всичко“, казаха и клиенти на заведението.

За здравеняка Благой се знае, че си пада по зрели мадами. 26-годишния боксьор и Десислава имаха разлика от 17 лета в нейна полза. Той изкара няколко години с поп фолк дивата, като двамата имат и общ син.

Връзката им бе експлозивна. Те няколко пъти се събираха и разделяха, като накрая чалгарката призна, че са се разделили окончателно.

Десислава обясни, че Благой бил студен и почти лишен от емоции, и не се трогвал от почти нищо. Докато тя била свръхемоционална и това била причината двамата да не са заедно. Малката Кобра обаче не е коментирал нищо по казуса.

Саня Борисова бе женена за актьора и режисьор Ники Илиев. Окончателно се разделиха преди две лета, като няколко пъти се опитваха да заздравят брака си, но неуспешно. Актрисата пък си пада по по-млади жребчета и вероятно това е една от причините да забърше младия Благой.

Източник: Уикенд