Цели 4 години изминаха от развода на Саня Борисов, но животът й продължава да е пълна бъркотия. Кариерата й съвсем западна, тъй като се крепеше само на мъжа й Ники Илиев. По-неприятното за актрисата обаче е, че тя така и не може да открие отново любовта.

Няма и как да я открие обаче, при положение че я търси на яхта. През лятото тя бе засечена на яхтата на енергийния министър Росен Желязков.

Към днешна дата Саня е отново сама, след като очевидно министърът само се е позабавлявал с нея и я е изритал. Ето защо звездата от „Чужденецът” е напълно сломена.

Лошият характер на Борисова бързо разбягвал всеки един кандидат за нея. Тя била от жените, които все изискват и все мрънкат, което й коства и брака й през 2018 г.

Само след 3 месеца обаче Саня ще удари 40 г. и затова вече била много притеснена, че ще остане стара мома, тъй като няма деца. Ето защо прибегнала до отчаян ход и се записала за семинар на Наталия Кобилкина, за който платила на рускинята 199 лв. Тя се надявала там да я научат как да съблазнява мъже за нещо повече от секс.

Интересното е, че на семинара тя се засякла с друга застаряваща самотна женица, а именно Мария Силвестър. Двете били забелязани да слушат в захлас как Кобилкина им обяснява да свалят мъже.

След това актрисите отишли да се подмладят с няколко процедури. Те изпънали все по-сбръчкващите им се лица и си напомпали устните с филъри за 600 лв.

Докато си въобразява, че с подмладено лице и съвети от Кобилкина ще срещне голямата любов, Саня Борисова ще си стои сама. Тя така и не разбра, че проблемът е в чепатия й характер, който отблъсква всички мъже. Очевидно обаче актрисата е твърде повърхностна, за да влезе толкова надълбоко в тази тематика.

Източник: Crimesbg.com