Певиците на Пайнер явно нямат почивка от войни и скандали!

Почивка нямат! Съвсем спокойно това може да се каже за певиците от поп фолка и ней-вече за тези от компания "Пайнер". Където злобата, завистта и интригите вече отдавна са достигнали точка на кипене.

Днес поредният двубой е между Андреа и Емилия. И по-точно - Андреа се изсмя на Емилия, която нямала нейните успехи извън граница. "Хахахаха", е възклицанието, излязло из устичката на Андреа в отговор на думите на Емилия, че на българските музиканти им липсва нещо в мениджмънта.

[caption id="attachment_310185" align="alignright" width="300"]Андреа постъпи гадно към Емилия Андреа постъпи гадно към Емилия[/caption]

"Явно нещо куца, не е както трябва. Да, ние може да излизаме извън българия, да пускат и клиповете ни тук-там и какво от това?! Дали ще излъчат някъде Андреа или мен, какво от това - питам отново?! Андреа работи, аз работя, както и всички, но да си кажем честно, особени ползи няма. Явно проблемът е в самия мениджмънт", коментира Емилия, в което нямаше абсолютно нищо обидно - нито за Андреа, нито за друга певица.

Очевидно обаче Андреа не смята така, защото моментално настръхна срещу съпругата на Коко Динев и побърза да припомни на всички, че от доста време насам тя работи само и единствено с величия извън България и не залага на нашенските музиканти.

"Откакто я показаха за малко в CNN, с нея вече не може да се говори. И какво от това, че са я дали?! Да не би да се взима за Мадона или Дженифър Лопес вече?! Правилно си го каза Емилия - самата ни страна е малка, за да може някой твърдо и истински да пробие на Запад. А Андреа нека се надява - ще стане, ама друг път!", коментират почитатели на Емилия и фолк маниаци, според които певиците са наистина добри на наша територия. Навън обаче нямат шансове, поне засега.