Сашо Кадиев реагира неадекватно и може да си изпати болезнено!

Двойката водещи на "Преди обед" неведнъж се е нападала взаимно в ефир, но този път разговорът им се оказа доста звучен шамар за Сашо Кадиев. Синът на Катето вбеси тотално началството си в Би Ти Ви и най-вече продуцентите на "Преди обед", след като за пореден път изтъкна в ефир, че се възприема като актьор, а не като тв водещ, видя Kliuki.bg. [caption id="attachment_366035" align="alignleft" width="300"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев[/caption] Сашо Кадиев взе отношение към темата за българската класация на "Форбс", в която тази година е на номер 40. Той заяви в ефир, без капка притеснение, че по професия е актьор и присъствието му в това класиране на най-влиятелните личности е несъстоятелно, понеже е на базата на това, че е водещ на предаване в БТВ.

Шефовете му в телевизията обаче сериозно се ядосали от думите му, защото по този начин той демонстрирал пренебрежение към работата си там, за сметка на тази в театъра. Тъй като това не се случвало за първи път, чашата за някои хора в медията преляла.

Припомняме, че още преди години, когато беше новак в тв сферата, Сашо Кадиев се шегуваше в ефир, че е актьор, а това в телевизията му било хоби. Явно тогава той е бил смъмрен от шефовете си, понеже доста време не говореше на темата с двете си работи, но сега явно се изпусна.

Отдавна се говори, че Сашо Кадиев изобщо няма желание да се занимава с телевизионна дейност, която го изтощавала напълно, а и не изпитвал наслада от тази работа. Нуждата обаче го принудила, защото му било ясно, че само като актьор трудно ще издържа цяло семейство.

От "Преди обед" многократно са правили компромиси в името на своя водещ и са го оставяли да отсъства от работа, за да изнася постановки в цяла България, като дори не му намаляват заплатата. Затова думите му, които ясно показват, че предпочита театъра пред телевизията, силно наранили ръководството на предаването и на БТВ като цяло.