Само сега: Саня Борисова проговори за връзката си с Меди

Саня Борисова проговори за връзката си с Меди

Бившата половинка на актьора Ники Илиев разкри дали мачка чаршафите с фолкаджията Меди.

Страстни целувки и изпепеляваща любов между нея и хитовият изпълнител породиха клюката, че двамата са двойка.Нещата обаче се случват в клипа на Меди, където двамата играят разделена двойка, която отново е връхлетяна от любовта.

Само че синеоката актриса отрече това да е истина в живота.

„Меди е изключителен професионалист, невероятен човек и е удоволствие да работиш с него. Само че не сме двойка в този смисъл. Такива сме на сцената, а той ме покани да участвам в негов проект, което приех с огромно удоволствие“, разкрива актрисата. Тя винаги е разпръсквала клюките около личното си пространство и яростно брани свободата си. След като се раздели окончателно с актьора и режисьор Ники Илиев, Саня не се е  показвала официално с друг мъж.

Актрисата твърди, че в момента не е обвързана сериозно с никой и обеща да информира първи последователите си, ако нова любов се появи на хоризонта.

Саня Борисова заяви още, че случващото се в клипа на Меди било близко до сърцето й, защото всеки в живота е минал през изпепеляваща любов и драматични раздели.

„Няма нищо между тях, ама да не стане като при Блатечки и Диляна. И те отричаха, докато не се появи сина им“, бъзикат ги зевзеци.