Страшно е на снимки, какво остава на живо?! Ако помните Никита Джонсън от Вип Брадър - да, същата - онази с татуировките и гадже на Боби Ръгбиста, то днес ще я познаете само по името. Е, по татусите също, но едва ли ги помним.

Никита до такава степен се е вманиачила в лицето си и в желанието да бъде по-млада и по-хубава, че е заприличала на... сами ще определите на какво. Тов, което виждаме, е тотално обезобразяване от поредица пластични интервенции и операции, защото само с една не може да се постигне.

Само по името ще я познаем: Никита Джонсън от Вип Брадър с обезобразено от операции лице! (СНИМКИ)

Никита Джонсън е коренно различна. Тя и в Къщата беше видимо тунингована и някак "пластмасова", но днес е страшно. Носът й, устните й, скулите, овалът и самата форма на лицето, издължената брадичка - всичко това е пипано и то не еднократно.

Само по името ще я познаем: Никита Джонсън от Вип Брадър с обезобразено от операции лице! (СНИМКИ) - Снимка 2

Как се харесва Джонсън в този вид, не знаем, но е факт, че с Боби Ръгбиста отдавна се разделиха. Той си има нова жена, шведка, доколкото знаем, и двамата живеят заедно.

Само по името ще я познаем: Никита Джонсън от Вип Брадър с обезобразено от операции лице! (СНИМКИ) - Снимка 3

Явно това е отключило някакви опасения или комплекси в Никита, която от желание за усъвършенстване, е преминала границата и на естетика, и на нормалност.