Интервюто на Гергана Гунчева с Григор Димитров разбуни духовете. Бившата Мис България и настояща журналистка разговаря с Гришо за предаването "120 минути", но не толкова разговорът, колкото поведението и облеклото на Гунчева, провокираха стотици коментари.

Герганка, която почти винаги е държала да бъде стилна и елегантна пред камерите, в този случай заложи на съвсем друг облик. Тя се появи в такова мини, че на някои кадри изглежда така, все едно няма нищо от кръста надолу. Типажът ала Шарън Стоун от "Първичен инстинкт" някак не се връзва с миловидната и кротка физиономия на Гунчева, но ето на - случи се.

Тя не спря да си показва краката пред Димитров, който, както знаем, изобщо не може да се похвали със силна воля и устои. Гришо си е любител на женските ласки и ги смени дузина за супер кратко време. При това говорим само за уж официалните му гаджета, какво остава за еднодневките...

Зрители останаха потресени и категорични, че Гунчева буквално се е "слагала" сама на тенисиста през цялото интервю. А къде и как са завършили след него... тук нещата са 50 на 50, като никой не може да изключи вечер в някой луксозен хотел.

Плюс това и двамата са свободни към момента, така че... развихрете фантазиите си!

Източник: Crimesbg.com