Почитателите  на 41-годишната поп звезда изпаднаха в шок. Вчера, не само стана известно, че 29-годишния Сам Асгари е подал молба за развод, но станаха известни и скандални подробности за краха на краткотрайния им брак с Бритни Спиърс.

Според близък до  двойката по време на семейния си живот с по-младия си съпруг поп принцесата е започнала да губи контрол над действията си. Нейните изблици на гняв стигнаха до там, че певицата започна да напада физически Сам. Веднъж Бритни нападна Асгари с юмруци,  докато той спеше. В резултат на което му насини окото и остави ожулвания по ръцете му. И това не е единствения побой, който му нанесе.

Сам Асгари не издържа на насилието и изневерите на Бритни Спиърс  (Измаменият и малтретиран съпруг задейства процедура по развод)

Пак според анонимния източник, Асгари разкрил изневерите на Спиърс. 29-годишният мъж намерил уличаващо видео, на което тя е заснета да прави любов с един от работниците в имението в Южна Калифорния. И то по нейни инструкции.

Но лошото в случая е,че дори Асгари да успее да докаже обвиненията няма да може да измъкне повече пари от бившата си. Адвокатът на певицата настоял тя да подпише със Сам предбрачен договор и според него при развод съпруга й не може да претендира за по-голям дял от  богатството й, които се оценява на 60 млн долара.

Сам Асгари не издържа на насилието и изневерите на Бритни Спиърс  (Измаменият и малтретиран съпруг задейства процедура по развод) - Снимка 2

Той трябва да получи по 1 милион за всяка една година докато живее с нея. Но само в случай, че изкарат заедно 15 години. А сега се оказва, че Сам Асгари ще си тръгне от нея само с 1 милион. Тъй като бракът им продължи едва 14 месеца.