Ирина Тенчева е бременна от Иван Христов, но болката й възмезди предадената Вихра Петрова!

Както неведнъж са казвали хората - съдбата си знае работата и ако навредиш умишлено на някого, то ще се върне и на теб. Максимата се потвърди с пълна сила и в случая на изоставената съпруга Вихра Петрова, която от няколко години носи болката от предателството на бившия си Иван Христов с Ирина Тенчева.

Дъщерята на Вихра Петрова и Иван Христов - Ава, бе още съвсем малка, когато колежката й Ирина Тенчева успя да омагьоса продуцента и да го отмъкне като куцо пиле домат от семейството му с Вихра. Последната не скри огорчението си от тежкото предателство и дълго време плака заради изневярата на мъжа си.

[caption id="attachment_333961" align="alignright" width="300"]Иван Христов Хората, които обичат Вихра, са убедени, че Ирина си е понесла заслуженото заради предателството с Иван Христов[/caption]

В крайна сметка Вихра Петрова реши да прости и забрави, но ето че съдбата я възмезди. Защото сълзите на Ирина Тенчева днес, са отмъщението за разбитото семейство на Вихра. Това разкриха източници, близки до продуцента Иван Христов.

Припомняме, че Ирина Тенчева съобщи радостната новина, че е бременна от Иван Христов. Слава Богу, всичко с бременността й върви добре и дано детенцето се роди живо и здраво, пожелават близки и познати. Болката на Ирина обаче произтича от факта, че любимият й съвсем не е планирал това дете.

Както Kliuki.bg съобщи вчера, познати на Иван Христов разказаха, че към днешна дата той изобщо е нямал намерение да става баща отново. Грижите за Ава са му били напълно достатъчни и не е планирал да разширява семейството си с Ирина.

Двамата продължават да живеят заедно, дори обсъждали дали да не сключат и законен брак през лятото. Докато някак си отношенията им напоследък охладнели. "Не знаем каква е причината, Иван не е човек, който да разгласява личния си живот, но се усеща, че не е щастлив във връзката си", разкриха близки до продуцента тези дни.

Дали Иван Христов се е замислял да се върне при Вихра Петрова, или не, това не може да се каже към момента. Ясно е само, че Ирина Тенчева е била свидетел на реакцията му относно "случайната" й бременност и това я е довело до сълзи от болка. Как ще се стекат нещата занапред, предстои да разберем. Но близките на Вихра са убедени, че тя поне най-сетне е възмездена.