Съквартирантите разкриват себе си, както никога досега!

Петимата финалисти в Къщата на Биг Брадър ще разкрият себе си тази вечер и то така, както никога досега. Лео, двете Златки, Денди и Райна ще се изправят пред най-любимите си хора и чрез искрени писма ще им кажат всичко, което досега не са успели.

Близките и любимите на финалистите ще дойдат да ги чакат на живо в студиото при Ники Кънчев и всеки един от тях ще направи всичко възможно, за да защити съответната звезда и да й помогне да спечели формата.

big-brotherРазбира се, часове преди големия финал, най-развълнувани от всички са Златка Райкова и Златка Димитрова. Двете хубавици не са на себе си от щастие при мисълта за половинките си Георги и Миро, които ще прегърнат след едномесечната раздяла.

Черната Златка тайничко се надява тази нощ да остане незабравима в живота й и с евентуално предложение за брак, което тя би искала Миро да й отправи пред цялата страна. Дали той ще се престраши обаче, ще видим тепърва.

Единствената, която за жалост няма да срещне очите на любимия си мъж, е поп фолк певицата Райна, която още чака своя принц. Без половинката си ще остане и разведеният Денди, но Лео вече предвкусва щастието от момента, когато ще гушне в обятията си своите близнаци и любимата Лучия.