Михаела Филева е може би най-красивата жена в родния шоубизнес, но иронията е, че точно тя е напът да остане стара мома. Поп дивата се раздели с дългогодишното си гадже Стефан преди броени дни и се зарича оттук нататък мъж да не погледне.

Стефан я заряза, след като тя му съобщи, че не иска да се омъжва и това й решение е до живот. Тогава той й би шута, тъй като е човек на традициите.

Към днешна дата Мишето е сломена, но е сигурна в едно – не иска да има семейство. Нито децата са й приоритет, нито принцът на бял кон.

Близките й са учудени, че още отсега зачерква шанса да има нормално семейство. Все пак Филева е само на 33 г., а да не забравяме, че Мария Илиева например роди на 40 г.

Михаела обаче била толкова разочарована от мъжете, че ги зачеркнала изцяло. Вече единствено за секс щяла да ги ползва.

Преди Стефан сърцето й разби рапърът Павел Николов. Не стана ясна причината за раздялата им, но певицата и тогава го изживя много тежко, като за известно време преустанови участията си.

Според запознати пък именно Мишето е в основата на всичките й раздели. Характерът й бил непоносим, искала все да властва и често не можела да прикрие злобата си, което отблъсквало всички мъже. Само едни дълги крака не могат да задържат никого.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com