Да, Диана Димитрова може и да е извършила куп глупости, както и да се държи като не особено уравновесена психически в доста случаи, но този път колегата й - Юлиан Вергов разцепи мрака. И накара стотици жени в нета да го пустосват, ама юнашката.

Причината ли - ами причината е изказване на същия този Вергов (при това извън казуса с Димитрова), в което с усмивка заявява, че жените тайно си мечтаели да бъдат бити.

"Всяка една жена има в себе си една тайна жажда, едно желание за бой. Това е истината и няма защо да се правим на ударени", казва Юлито пред погледа на смаяна репортерка. В краткото интервю, което е давано преди време, той е в компанията на колегата си Моньо Монев, който му приглася и обяснява, че за да тича една жена след теб, първо трябва хубавичко да я набиеш...

Да, днес оправданието е, че това били разсъждения на героите от някаква си постановка, в която двамата играели, но кой знае защо, по време на изказванията си, не разясниха това и не изказаха лично мнение, че подобни неща са престъпление и са недопустими.

Изцепката на Вергов и Монев разбуни страстите в мрежата и бесни жени ги нарекоха с епитети, които не са за споделяне. И са напълно прави, защото подобни простотии далеч не са за овации.