Същински ад настъпи за старозагорци снощи, когато скандален (меко казано) чат по адрес на Дебора и изверга Георги Георгиев предизвика трус от 7 по Рихтер в мрежата. Чатът се разпространява като лавина и вече е споделен от хиляди хора.

Признаваме, че ни е трудно, много трудно да повярваме, че това е писано от съдия. Става дума за екс шефа на Районния съд в Гълъбово, а по настоящем магистрат в съда в Стара Загора - Христо Ангелов. Профилът очевидно е неговият, но не е изключено и да е злоупотреба с името му като просто са откраднали снимката му.

Съдия от Стара Загора: На тая Дебора защо й е вече да живее, да я беше заклал! (чатът се споделя като лавина - СНИМКИ)

Мнозина от Стара Загора твърдят, че чатът е напълно реален, но няма адекватен човешки мозък, който да допусне този абсурд.

Съдия от Стара Загора: На тая Дебора защо й е вече да живее, да я беше заклал! (чатът се споделя като лавина - СНИМКИ) - Снимка 2

Във въпросния чат съдията отговаря на свой приятел, който му казва, че баш сега, в жегите, с тези протести, хората щели да им "разбутат рахата". "Ох, мани, мани! Но това малко к*рве си го заслужава май. Яко си е накълцана, ама ще видим какво ще последва, че и колегите са се увъртели яко", пише Христо Ангелов.

След това добавя, че - цитираме - "тая н*ркоманка си го е заслужила, но и тоя трябва да си полежи малко. Знаеш как е"... А в края на въпросния чат следва потресаващият завършек: "Всъщност на тая Дебора защо й е вече да живее?! Да я бе заклал, щеше да е по-лесно"...