Йосиф Сърчаджиев никак не е добре здравословно

78-годишният актьор претърпя тежък инсулт през далечната 2004 година, но не е успял да се възстанови. За него се грижеше съпругата му Райна, но след като почина, той е изоставен на като есенун лист. Има две деца от съпругата си-син и дъщеря, но те не се грижат и не се интересуват от баща си.

Йосиф Сърчаджиев живее сам в апартамента си  и е отчаян. По думите на комшии той почти не излизал от дома си. А когато го правел бил неориентиран, губил вещи, бил на косъм от инцидент и цяло чудо, че крадци не са го обрали на улицата.

Както знаем, актьора е баща и на очарователната Алекс Сърчаджиева. Но нито веднъж през живота си той не я потърси, дори я натирил като малка. Тя е плод от извънбрачната му любов с актрисата Пепа Николова. След като ражда Александра тя съди Сърчаджиев за бащинство и да припознае дъщеря си.

Оказа се, че съпругата му Райна не давала да се вижда с Алекс, защото била бясна от изневярата с майка й.

„Ако можех да върна времето назад, изобщо нямаше да припаря до Пепа, защото й разбих живота. Истината е, че без жена ми не можех. Тя  е голямата ми любов“, съжалявал Йосиф Сърчаджиев.

Съдбата си го връща за всичко, което е причинил на Пепа, дъщеря си Алекс и на всички останали, които е разочаровал с постъпките си, убедени са мнозина. Но са сигурни, че в един момент Алекс Сърчаджиева ще се погрижи за биологичния си татко, понеже сърцето й е огромно.

Източник: Crimesbg.com