Шеф Иван Манчев трепери да не изгуби любимата си Ива Бека

Палавият готвач заряза законната си съпруга Марина, от която има две пораснали деца-дъщеря и син. След това майсторът на вкусните гозби се залюби с доста по-младата от него Цветомила.Но и нея изостави само два месеца, след като му роди син.

Накрая „падна в плен“ на бизнес дамата Ива Бека. Той така се захласна по русата чаровница, че свали доста килограми, напълно смени приятелския си кръг и дори бе забелязан да танцува  паневритмия с последователите на Петър Дънов на Рилските езера.

Двамата не се отделят един от друг и не спират да ходят по почивки. Но в последно време шеф Манчев ходел все умислен и закачливата му усмивка била изтрита от захиленото му лице. Причината била Ива Бека.

Дамата е една от трите брокерки, която върти агенция за луксозни недвижими имоти. Фирмата им обслужвала богаташи, които давали луди пари, за да се вредят с тузарски имоти в Драгалевци или в Бояна.

Заради което Ива Бека все по-често се оправдавала с работни ангажименти и не била толкова навита да пътуват заедно. Ревността загризала сърцето на топ готвача, който бясно я ревнувал от богатите мъже, които на талази окупирали агенцията.

„Ами той разби семейството си, направи дете на друга и сега съдбата му го връща! Няма безплатни обеди“, съскали недоброжелатели в мрежата.

Източник: Crimesbg.com