Разпити на актьори са започнали в полицията по казуса на Диана Димитрова. Много от колегите й вече са били привикани да дадат показанията си по случая с побоя от Юлиан Вергов, а на още толкова им предстои да се явят пред властите.

Знаем, че Димитрова обвини, макар и непряко, Вергов във физическо насилие, разиграло се преди пет години, докато снимали "Откраднат живот". По онова време актрисата била любовница на Юлиан, макар той да е бил семеен и с дете.

Димитрова се закани да направи всичко, за да накаже бияча си, като твърдеше, че имала над 30 човека свидетели. Повечето от тези свидетели обаче днес застанали зад Вергов или се направили, че не помнят, но категорично не са се обявили против актьора. Това разкриха източници от гилдията.

"Първо - никой не е видял точния побой над Диана. Когато са влезли, тя е била паднала на земята, а Вергов не е бил в помещението. Второ - много от колегите й са били свидетели на нейните изцепки, които са довели Вергов до истерия. И разказаха пред полицията как точно се е стигнало дотам. Неща, които Диана никога няма да признае", разкриват източниците.

Помним, че във всичките си интервюта Димитрова отказа да каже и дума за любовните й похождения към Юлиан и твърдеше, че всичко между тях било ок. Да де, но никой не вдига ръка ей така, от изблик на радост...