Валерия и Евгени  подхраниха клюките, че пак са заедно. От папарашки снимки, публикувани от бургаското издание „Флагман” се разбра, че Валерия и виртуоза са били на семейна ваканция в квартал „Сарафово” на 16 юли.

Събраха ли се Валерия и Евгени, се питат зрителите (Двойката бе засечена да се разхлажда на плажа – Снимки)

На фотото, което е направено от  читател на сайта се вижда, че двойката, която отново започна да поддържа слуховете, че не са се разделили са заседнали в капанче на плажа . Въпреки, че повече от месец двамата не бяха засичани заедно, а Валето даже заличи всичките си снимки, на които е с Евгени, хората смятат, че са се събрали, за да поддържат жив интереса към  собствените си персони.

Събраха ли се Валерия и Евгени, се питат зрителите (Двойката бе засечена да се разхлажда на плажа – Снимки) - Снимка 2

Кадрите на двамата са щракнати към 14 часа в известното заведение „Капана” и са в компанията  на близки на виртуозния пианист. Но са заели дискретно място на една от крайните маси на заведението и се разхлаждат с напитки.

Явно „Сарафово” е емблематично място за тях, след като първата им поява като двойка бе след края на шоуто там. Те бяха забелязани да празнуват рождения ден на свекъра Танко, който събра най-близките си на купон в  „Камъните”.

Източник и снимки: Флагман