Фурията на родния театър Милица Гладнишка предизвика невиждан бум в мрежата преди часове. А това, което трябваше да направи, за да предизвика този ефект, бе... да се съблече. Да, под фотото на актрисата за нула време се събраха хиляди лайкове, а на коментарите ще завиди всяка треторазрядна столична кифла.

Милица се показа по чорапогащи като не крие сочните си бедра. Снимката наистина е гореща като актрисата побърза да уточни, че в деня, когато е правена, тя е тежала 78 килограма, докато към ден днешен е вече 83 килца. Но... не й пука, разбира се.

Събра очите на мъжете: Милица Гладнишка се съблече и... взриви мрежата! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

"Спортувам, да. Много обичам да спортувам, но... с чашка просеко и брускетка с хайвер", закачливо написа Милица Граднишка. Разбира се, броят на дамите, харесали и коментирали с аплодисменти поста й, е огромен, но не липсват и мъже.

Малцина са тези, които коментират, че жената трябва да има манекенски размери, за да си позволи да се снима по този начин. Повечето попиляха бръмчалките, напомпани на вулканизатор.

"Живея в чужбина от дълги години и там жените са точно като теб - красиви и естествени. Дойдох си тук и като влязох във фитнеса щях да повърна от някакви пластмасови чудовища", коментира последователка на актрисата.