Вероника Стефанова е родна миска и модел. Участвала е в "Черешката на тортата", където визията й нямаше нищо общо със сегашната. Вероника е доста привързана към пластичните интервенции и фотошопа, което личи с просто око, нищо че е хубаво момиче...

От години тя дели един покрив с мъжа, направил й две дъщери, който обаче продължава да остава в сянка за света. Вероника е разкрила само името му - Филип, очевидно е и че разполага с добри финансови средства, тъй като миската показва завиден стандарт на живот.

С втори годежен пръстен и две деца, миската Вероника Стефанова крие мъжа си като луда! (кой е мистериозният Филип?!)

Тези дни тя призна, че е изгубила годежния си пръстен и затова Филип й подарил втори. Е, после го намерила и сега се радва на два. Отново обаче не издава нищо около мистериозната му особа. В мрежата има само снимки на нея и на децата, но не и на Филип.

Близки до Стефанова хвърлиха малко яснота по случая като разкриха, че Вероника трепери от страх да покаже любимия си, за да не се прочуе и да падне в плен на някоя от многобройните столични златотърсачки.

"Веро може да е готина, ама нали знаете - от всяка има по-готина, а и по-различна, по-интересна. А мъжете не обичат рутината. Затова и не дава да се издума да го покаже, че някоя кокошка ще го отмъкне", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com