Владимир Зомбори връща вярата в младия и известен български мъж

Актьорът преди дни стана на 36, но така и не се изфука в мрежата, нито показа как помпозно е празнувал рождения си ден.

Той и актрисата Весела Бабинова са партньори в живота, често и на сцената. Двамата имат дъщеричка Йоана.

След невероятния и безапелационен успех в „Като две капки вода“ Владо показа, че не само е кадърен актьор, ами притежава и невероятна певческа дарба.

След много роли в киното и на театралната сцена, след участоието в музикалното шоу Зомбори стана изведнъж много известен.

Наесен той ще е и един от водещите на „Гласът на България“. Актьорът  е доволен и тръпне, че ще се срещне с таланти, но в сферата на пеенето.

Мнозина го обвиниха, че и той залитна по халтурата, но Владо вижда по-скоро като възможност да надникне в една друга сфера на изкуството-пеенето.

И вместо да се надуе от славата и да зареже жена си, както например го направи режисьора Зоран Петровски с жена си Силвия Петкова, след като спечели „Сървайвър“, Владо Зомбори е плътно до жена си.

„Когато се обичат, хората преминават през всичко. Не може при най-малката трудност да го зарежеш  и да хванеш следващия от социалната мрежа под номер 20“, заяви Владо Зомбори.

И с тези думи предизвика сърцебиене от щастие у жена си, актрисата Весела Бабинова. А ние им пожелаваме винаги така да се обичат!

Източник: Crimesbg.com